×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verhuurt Bullaude aan Fortuna zonder koopoptie

Feyenoord verhuurt Bullaude aan Fortuna zonder koopoptie
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 13:00 uur

Feyenoord heeft aangekondigd dat Ezequiel Bullaude voor de rest van het seizoen zal worden verhuurd aan Fortuna Sittard. De Rotterdamse club en de Limburgse Eredivisie-club hebben overeenstemming bereikt over de tijdelijke overgang van de Argentijnse speler. Opvallend is dat er geen optie tot koop is opgenomen in de huurovereenkomst, wat betekent dat Bullaude aan het einde van het seizoen terug zal keren naar Feyenoord.

De 21-jarige Bullaude, die als verdediger en middenvelder kan spelen, maakte in de zomer van 2020 de overstap van Boca Juniors naar Feyenoord. Hij heeft tot nu toe beperkte speeltijd gekregen bij de Rotterdammers en de club ziet een verhuurperiode als een goede kans voor hem om meer ervaring op te doen in de Eredivisie. Fortuna Sittard, dat momenteel in het rechterrijtje van de competitie staat, hoopt met de komst van Bullaude hun defensie te versterken en meer stabiliteit toe te voegen aan het team.

Trainer Sjors Ultee van Fortuna Sittard is verheugd met de komst van Bullaude en ziet potentie in de jonge Argentijn. Hij gelooft dat Bullaude een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team en kijkt ernaar uit om met hem te werken. Aan de andere kant houdt Feyenoord de ontwikkeling van Bullaude nauwlettend in de gaten en hoopt dat hij tijdens zijn verhuurperiode bij Fortuna Sittard de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en zijn kwaliteiten te laten zien op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.