×
Home Nieuws Livescore

PSV bijna rond met Joel Ndala van Manchester City

PSV bijna rond met Joel Ndala van Manchester City
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 12:48 uur

PSV Eindhoven lijkt op het punt te staan om hun aanval te versterken met de talentvolle Joel Ndala. De geruchten over de transfer van de achttienjarige aanvaller van Manchester City waren al sterk, maar volgens The Athletic is de deal nu bijna rond. De Eindhovenaren zouden een bedrag overmaken aan de Engelse club om Ndala aan hun selectie toe te voegen.

Ndala wordt gezien als een veelbelovend talent en PSV hoopt met zijn komst hun aanvalslinie te versterken. De jonge aanvaller heeft al indruk gemaakt bij Manchester City en wordt gezien als een speler met veel potentieel. De supporters van PSV zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Ndala naar hun club.

Hoewel de exacte details van de transfer nog niet bekend zijn gemaakt, lijkt het erop dat PSV bereid is om te investeren in de toekomst van de club. Ndala zou een welkome toevoeging zijn aan de selectie van trainer Roger Schmidt, die op zoek is naar versterkingen om competitief te blijven in zowel de Eredivisie als in Europa. De komst van Ndala zou een statement kunnen zijn van PSV dat ze serieus meedoen in de strijd om de titel.