×
Home Nieuws Livescore

Lille OSC in gesprek met transfervrije Anthony Martial

Lille OSC in gesprek met transfervrije Anthony Martial
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 12:32 uur

Het Franse Lille OSC heeft zijn oog laten vallen op de mogelijkheid om Anthony Martial aan te trekken. De voormalige aanvaller van Manchester United is momenteel transfervrij en staat hoog op het verlanglijstje van de Franse club, zo meldt RMC Sport. Martial, die eerder uitkwam voor AS Monaco voordat hij naar Engeland verhuisde, zou een welkome aanvulling zijn op de selectie van Lille OSC.

Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn kwaliteiten als aanvaller, zou Martial een belangrijke rol kunnen spelen in het team van Lille OSC. De Franse ploeg, die vorig seizoen indruk maakte door kampioen te worden in de Ligue 1, is op zoek naar versterkingen om ook komend seizoen succesvol te kunnen zijn. Het aantrekken van Martial zou een statement zijn van de ambities van Lille OSC.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, lijkt de interesse van Lille OSC in Anthony Martial serieus te zijn. De Franse club zal naar verwachting snel stappen ondernemen om de aanvaller aan te trekken en hem te overtuigen om voor hen te spelen. Martial zelf zal ongetwijfeld ook geïnteresseerd zijn in een terugkeer naar zijn thuisland en het spelen voor een ambitieuze club als Lille OSC.