×
Home Nieuws Livescore

Benfica en FC Twente praten over transfer Regeer

Benfica en FC Twente praten over transfer Regeer
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 12:08 uur

Benfica heeft serieuze interesse getoond in de jonge Nederlandse voetballer Youri Regeer van FC Twente. Technisch adviseur Jan Streuer heeft bevestigd dat er gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de Portugese club en de Eredivisie-club. De 18-jarige Regeer heeft indruk gemaakt met zijn talent en potentieel, waardoor hij de aandacht heeft getrokken van de scouts van Benfica.

De gesprekken tussen Benfica en FC Twente over een mogelijke transfer van Regeer tonen aan dat de Portugese club serieus geïnteresseerd is in het aantrekken van de jonge middenvelder. Streuer heeft laten weten dat er concrete onderhandelingen gaande zijn en dat er mogelijk snel ontwikkelingen kunnen plaatsvinden in deze transferzaak. Voor Regeer zou een overstap naar Benfica een grote stap voorwaarts kunnen betekenen in zijn nog prille carrière.

De interesse van Benfica in Regeer onderstreept de groeiende reputatie van de Nederlandse jeugdopleidingen en talentontwikkeling. De Eredivisie staat bekend om het voortbrengen van jonge talenten die de aandacht trekken van grote Europese clubs. Regeer is een van de vele veelbelovende spelers die de kans krijgen om zich te bewijzen op het hoogste niveau en mogelijk een stap te zetten naar een internationale carrière.