×
Home Nieuws Livescore

Silvester van der Water blijft bij SC Cambuur.

Silvester van der Water blijft bij SC Cambuur.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 10:48 uur

Silvester van der Water zal deze zomer niet de overstap maken van SC Cambuur naar RKC Waalwijk, ondanks dat hij persoonlijk wel openstond voor deze mogelijkheid. Omrop Fryslân meldt dat de club uit Leeuwarden echter zelf besloten heeft om de stekker uit de onderhandelingen met RKC te trekken. Hierdoor blijft de vertrekwens van Van der Water voorlopig onvervuld.

De 24-jarige aanvaller had blijkbaar interesse om zijn carrière voort te zetten bij RKC Waalwijk, maar door de beslissing van SC Cambuur ziet het er naar uit dat hij voorlopig bij de club zal blijven. Van der Water, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, zal zich nu moeten focussen op het nieuwe seizoen met zijn huidige team.

De supporters van SC Cambuur zullen ongetwijfeld opgelucht zijn dat Van der Water voorlopig nog in Leeuwarden te bewonderen zal zijn. Zijn aanwezigheid en kwaliteiten zullen van onschatbare waarde zijn voor de club in de aanstaande competitie. Het is nu aan Van der Water om zich volledig te richten op het leveren van top prestaties voor SC Cambuur en zijn vertrekwens wellicht in de toekomst alsnog te realiseren.