×
Home Nieuws Livescore

Müller dankt Van Gaal voor doelpunt tegen Freiburg

Müller dankt Van Gaal voor doelpunt tegen Freiburg
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 10:40 uur

Thomas Müller heeft zijn voormalige trainer Louis van Gaal in het zonnetje gezet voor zijn recente doelpunt tegen Freiburg. De ervaren speler van Bayern München is vol lof over de Nederlandse coach en noemt hem het brein achter zijn succesvolle goal. Müller, die zondag het net wist te vinden, benadrukt de impact die Van Gaal op zijn spel heeft gehad.

De Duitse aanvaller is dankbaar voor de tijd die hij onder de hoede van Van Gaal heeft doorgebracht en prijst zijn tactische inzicht en begeleiding. Müller geeft aan dat de lessen die hij van de Nederlandse oefenmeester heeft geleerd, nog altijd van grote waarde zijn in zijn carrière. Zijn doelpunt tegen Freiburg is volgens hem dan ook mede te danken aan de kennis en ervaring die hij heeft opgedaan onder Van Gaal.

Van Gaal, die bekend staat om zijn strenge aanpak en tactische vernuft, heeft duidelijk een blijvende indruk achtergelaten op Müller. De speler erkent de invloed die de coach op zijn ontwikkeling heeft gehad en is vastbesloten om zijn dankbaarheid te tonen door zijn prestaties op het veld te blijven verbeteren. Met zijn doelpunt tegen Freiburg laat Müller zien dat de lessen van Van Gaal nog altijd doorsijpelen in zijn spel en dat zijn waardering voor de coach onverminderd groot is.