×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart lovend over Gravenberch's groei bij Liverpool

Van der Vaart lovend over Gravenberch's groei bij Liverpool
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 10:32 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart heeft lovende woorden over voor het spel van Ryan Gravenberch tijdens de wedstrijd tegen Manchester United. De voormalige speler van onder andere Ajax en Real Madrid is onder de indruk van de ontwikkeling die de jonge middenvelder doormaakt bij zijn club Liverpool.

Van der Vaart, die zelf bekend stond om zijn technische vaardigheden en inzicht op het veld, is vol lof over de prestaties van Gravenberch. De 19-jarige talentvolle speler laat zien dat hij steeds meer volwassen wordt in zijn spel en dat hij een belangrijke rol speelt in het team van Liverpool.

De 109-voudig Oranje-international benadrukt dat Gravenberch een veelbelovende toekomst voor zich heeft en dat hij nog veel meer kan bereiken in zijn carrière. Van der Vaart ziet in de jonge middenvelder een speler met veel potentieel en gelooft dat hij een sleutelspeler kan worden voor zowel Liverpool als het Nederlands elftal.

Met zijn complimenten aan het adres van Gravenberch laat Rafael van der Vaart zien dat hij oog heeft voor talent en ontwikkeling in het Nederlandse voetbal. De lofuitingen van de voormalige sterspeler zullen ongetwijfeld een extra motivatie zijn voor Gravenberch om zijn niveau nog verder op te krikken en zijn potentieel volledig te benutten.