×
Home Nieuws Livescore

Rafael van der Vaart prijst doelpuntenmachine Guus Til

Rafael van der Vaart prijst doelpuntenmachine Guus Til
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 10:24 uur

Voormalig voetballer Rafael van der Vaart heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van PSV-middenvelder Guus Til. De oud-voetballer is van mening dat het geen toeval meer is dat Til regelmatig het net weet te vinden. Tijdens de recente wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waar PSV met 3-0 won, was Til opnieuw trefzeker en liet hij zijn waarde zien voor het team.

Van der Vaart, die zelf bekend stond om zijn doelpunten en creativiteit op het veld, is onder de indruk van de kwaliteiten van Til. Hij prijst de vastberadenheid en scherpte van de PSV-middenvelder, die keer op keer belangrijke goals weet te maken voor zijn ploeg. Volgens Van der Vaart is Til een speler die het verschil kan maken en die een belangrijke rol speelt in het succes van PSV.

Met zijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles heeft Til opnieuw laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor PSV. Zijn vermogen om kansen te creëren en af te ronden maakt hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Van der Vaart gelooft dat Til nog veel meer doelpunten zal maken en dat hij een speler is om in de gaten te houden in het Nederlandse voetbal.