×
Home Nieuws Livescore

Salah suggereert vertrek bij Liverpool na contractstilte

Salah suggereert vertrek bij Liverpool na contractstilte
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 10:16 uur

Mohamed Salah heeft mogelijk een vertrek bij Liverpool laten doorschemeren aan het einde van het seizoen. De Egyptische sterspeler, die inmiddels 32 jaar oud is, heeft aangegeven dat hij nog niet benaderd is om zijn aflopende contract te verlengen. Dit nieuws heeft de voetbalwereld in rep en roer gebracht, aangezien Salah een van de meest begeerde spelers ter wereld is.

Trainer Arne Slot is gevraagd naar de toekomst van Salah bij Liverpool, maar in plaats van speculaties te voeden, heeft hij vooral lof geuit over de kwaliteiten van de aanvaller. Salah staat bekend om zijn doelgerichtheid en snelheid, waardoor hij een cruciale speler is voor het team van Liverpool. Zijn mogelijke vertrek zou dan ook een grote aderlating zijn voor de club.

Fans van Liverpool houden hun adem in en hopen dat Salah toch besluit om zijn contract te verlengen en trouw te blijven aan de club. De Egyptische aanvaller heeft in zijn tijd bij Liverpool al vele successen behaald en wordt door velen gezien als een van de beste spelers ter wereld. Het is dan ook begrijpelijk dat supporters graag willen dat Salah nog lang in het rood van Liverpool blijft schitteren.