×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez teleurgesteld door afgelasting De Klassieker Feyenoord-Ajax

Kenneth Perez teleurgesteld door afgelasting De Klassieker Feyenoord-Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 09:32 uur

Voormalig profvoetballer Kenneth Perez is nog altijd teleurgesteld over de afgelasting van De Klassieker. Het beladen duel tussen Feyenoord en Ajax kon geen doorgang vinden nadat de gemeente Rotterdam besloot om de wedstrijd te annuleren vanwege een geplande politiestaking. Perez, die zelf jarenlang actief was in het Nederlandse voetbal, uitte zijn frustratie over het feit dat de fans en spelers niet konden genieten van deze iconische confrontatie.

De afgelasting van De Klassieker zorgde voor veel commotie binnen de voetbalwereld. Supporters van zowel Feyenoord als Ajax keken reikhalzend uit naar deze beladen ontmoeting en waren dan ook zwaar teleurgesteld toen het nieuws naar buiten kwam dat de wedstrijd niet door zou gaan. De gemeente Rotterdam stond echter geen andere keuze toe vanwege de veiligheidsrisico's die gepaard gingen met de politiestaking.

Hoewel de afgelasting van De Klassieker een bittere nasmaak achterliet bij zowel de spelers als de fans, hopen alle betrokkenen dat deze wedstrijd op een later moment alsnog gespeeld kan worden. De intense rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax zorgt altijd voor spektakel en emotie op het veld, en het is dan ook te hopen dat deze iconische clash binnenkort alsnog plaatsvindt, zodat het Nederlandse voetbalpubliek kan genieten van een van de meest beladen duels in de Eredivisie.