×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag verdedigt spelers fel na kritische vraag

Erik ten Hag verdedigt spelers fel na kritische vraag
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 09:16 uur

Op zondag kreeg Erik ten Hag het vuur aan de schenen tijdens een persconferentie. Een Britse journalist stelde de kritische vraag of de spelers het probleem vormen en niet zijn coaching. De Nederlandse manager reageerde fel op deze suggestie en liet duidelijk merken dat hij niet gediend was van dergelijke insinuaties.

Ten Hag, die bekend staat om zijn gedrevenheid en passie voor het spel, benadrukte dat hij volledig vertrouwen heeft in zijn spelers en zijn eigen aanpak. Hij wees de suggestie van de hand dat zijn coaching verantwoordelijk zou zijn voor eventuele problemen binnen het team. De coach staat bekend om zijn directe en soms confronterende manier van communiceren, wat ook tijdens deze persconferentie duidelijk naar voren kwam.

De reactie van Ten Hag zorgde voor opschudding onder de aanwezige journalisten en fans. De coach staat onder toenemende druk vanwege tegenvallende resultaten van zijn team. Met deze felle reactie lijkt Ten Hag te willen laten zien dat hij vastberaden is om zijn eigen koers te varen en zijn spelers te blijven steunen, ongeacht de kritiek die hij daarbij ontvangt. Het is duidelijk dat de Nederlandse manager niet bang is om zijn mening te uiten en zijn autoriteit te laten gelden, zelfs in moeilijke situaties.