×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem bezorgd over Manchester United en Ten Hag

Van Hanegem bezorgd over Manchester United en Ten Hag
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 08:48 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem uit zijn twijfels over de toekomst van Manchester United en de mogelijke komst van Erik ten Hag als nieuwe coach. De legendarische 'Kromme' was niet verrast door de overweldigende 0-3 overwinning van Liverpool op Old Trafford. Van Hanegem, bekend om zijn scherpe analyses, vraagt zich af of de huidige situatie bij de Engelse club nog te redden is.

Met zijn jarenlange ervaring in het voetbal, zowel als speler als coach, heeft Van Hanegem een kritische blik op de prestaties van Manchester United en de mogelijke aanstelling van Ten Hag. De Nederlander ziet de recente nederlaag tegen Liverpool als een teken aan de wand en twijfelt aan de capaciteiten van het huidige team en de potentiële nieuwe trainer.

De uitspraken van Van Hanegem zorgen voor opschudding binnen de voetbalwereld, waarbij fans en experts zich afvragen of Manchester United inderdaad in zwaar weer verkeert. De kritiek van de voormalige sterspeler voegt een extra dimensie toe aan de discussies rondom de club en de mogelijke veranderingen die op komst zijn.