×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord op koers voor drukste Deadline Day ooit

Feyenoord op koers voor drukste Deadline Day ooit
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 07:16 uur

Feyenoord staat voor een spannende Deadline Day, waarbij de Rotterdamse club naar verwachting de meest actieve zal zijn van de traditionele topclubs in Nederland. De club is volop bezig met het versterken van de selectie en lijkt vastberaden om tot het laatste moment door te gaan. Een van de spelers waar Feyenoord nog steeds op jaagt is Andreas Skov Olsen. De club zet alles op alles om de Deense aanvaller binnen te halen en versterking te bieden aan de voorhoede.

Naast de interesse in Skov Olsen, zijn er ook positieve ontwikkelingen rondom de mogelijke komst van Jordan Lotomba en In-Beom Hwang naar Feyenoord. De transfer van de Zwitserse verdediger Lotomba en de Zuid-Koreaanse middenvelder Hwang lijkt in de afrondende fase te zijn. De Rotterdammers werken hard om deze deals snel af te ronden en de spelers zo spoedig mogelijk aan de selectie toe te voegen.

Met nog enkele uren te gaan tot het sluiten van de transfermarkt, is de spanning voelbaar bij Feyenoord en haar supporters. De club hoopt op een succesvolle Deadline Day en kijkt reikhalzend uit naar de mogelijke versterkingen die de selectie kunnen versterken. De fans zijn in afwachting van officiële aankondigingen en hopen op goed nieuws omtrent de nieuwe aanwinsten. Feyenoord lijkt vastbesloten om tot het laatste moment te blijven strijden op de transfermarkt en zo de selectie te versterken voor de rest van het seizoen.