×
Home Nieuws Livescore

Stewart voorspelt rustige Deadline Day bij PSV

Stewart voorspelt rustige Deadline Day bij PSV
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 06:48 uur

De Amerikaanse technisch directeur van PSV, Earnest Stewart, heeft aangegeven dat hij verwacht dat Deadline Day dit jaar rustig zal verlopen voor de club uit Eindhoven. Na alle hectiek rondom transfers heeft Stewart aangegeven dat hij wel even genoeg heeft van alle drukte die deze periode met zich meebrengt. In een interview met het Eindhovens Dagblad liet Stewart weten dat hij hoopt op een kalme afsluiting van de transferperiode voor PSV.

Stewart, die bekend staat om zijn doortastendheid en strategische aanpak, heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan het versterken van de selectie van PSV. Met enkele gerichte aankopen heeft hij getracht de ploeg te versterken voor het komende seizoen. Echter, nu de Deadline Day nadert, lijkt Stewart tevreden te zijn met de huidige samenstelling van de selectie en verwacht hij geen last-minute deals meer.

De rust die Stewart verwacht op Deadline Day bij PSV staat in schril contrast met eerdere jaren waarin de club vaak tot het laatste moment actief was op de transfermarkt. De Amerikaanse technisch directeur kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de afsluiting van deze transferperiode en is benieuwd naar wat de toekomst zal brengen voor PSV onder zijn leiding.