×
Home Nieuws Livescore

In-Beom: nieuwe Kökcü, niet Wieffer bij Feyenoord

In-Beom: nieuwe Kökcü, niet Wieffer bij Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 01:16 uur

Feyenoord heeft hoge verwachtingen van Hwang In-Beom, die wordt gezien als de beoogde opvolger van Mats Wieffer. De Zuid-Koreaanse speler vertoont echter meer overeenkomsten in zijn spel met een andere voormalige Feyenoorder, zo stelt Lars Teunissen in een recent artikel op Transferwindow. In plaats van de directe vervanger van Wieffer te zijn, lijkt In-Beom eerder in de voetsporen te treden van Orkun Kökcü, die eerder succesvol was bij de Rotterdamse club.

Met zijn spelstijl en positie op het veld lijkt Hwang In-Beom meer op Kökcü dan op Wieffer, aldus Teunissen. De vergelijking tussen de Zuid-Koreaan en de Turkse middenvelder is gebaseerd op hun vermogen om het spel te verdelen, creativiteit op het middenveld en hun technische vaardigheden. Hoewel In-Beom nog moet bewijzen of hij net zo'n impact kan hebben als Kökcü, zijn de gelijkenissen in hun spel opvallend.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de prestaties van Hwang In-Beom en hoe hij zich zal ontwikkelen in zijn nieuwe rol bij de club. Met de vergelijking met Kökcü in het achterhoofd, zal de Zuid-Koreaanse speler extra onder de loep worden genomen door fans en analisten. Het is afwachten of In-Beom daadwerkelijk in staat zal zijn om in de voetsporen te treden van de succesvolle oud-Feyenoorder en een belangrijke speler te worden voor de Rotterdamse club.