×
Home Nieuws Livescore

Pierre van Hooijdonk baalt van NAC Breda exit

Pierre van Hooijdonk baalt van NAC Breda exit
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 01:00 uur

Voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk uit zijn teleurstelling over het moeten neerleggen van zijn rol als commissaris bij NAC Breda vanwege zijn werk als analist bij de NOS. Tijdens een uitzending van Studio Voetbal liet de oud-spits weten dat hij het gevoel heeft dat de omroep nu 'het morele vakje kan afvinken'. Van Hooijdonk, die bekend staat om zijn uitgesproken mening, benadrukte dat hij het als een ongelukkige situatie beschouwt dat hij zijn betrokkenheid bij de club waar hij veel om geeft, moet opgeven vanwege zijn werk in de media.

De voormalige Nederlands international gaf aan dat hij het als een pijnlijke beslissing heeft ervaren om zijn functie bij NAC Breda op te geven. Van Hooijdonk, die een prominente rol speelde in de successen van de club in het verleden, benadrukte dat hij altijd met passie en toewijding zijn taken als commissaris heeft vervuld. De oud-voetballer liet weten dat hij het jammer vindt dat zijn werkzaamheden bij de NOS nu botsen met zijn betrokkenheid bij de club, maar dat hij begrip heeft voor de situatie.

Van Hooijdonk, die regelmatig zijn kritische kijk op het voetbal deelt in zijn rol als analist, sprak openhartig over de uitdagingen die gepaard gaan met zijn dubbele rol. De oud-spits benadrukte dat hij altijd transparant is geweest over zijn verschillende functies en dat hij zijn uiterste best heeft gedaan om beide verantwoordelijkheden naar behoren te vervullen. Ondanks de teleurstelling over het moeten opgeven van zijn commissarisfunctie, blijft Van Hooijdonk vastbesloten om zijn passie voor het voetbal te blijven delen, zowel op televisie als in zijn betrokkenheid bij NAC Breda.