×
Home Nieuws Livescore

Van der Vaart: Weghorst binnenkort in basis bij Ajax

Van der Vaart: Weghorst binnenkort in basis bij Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 00:56 uur

Voormalig voetballer Rafael van der Vaart heeft zijn voorspelling gedeeld over de mogelijke opstelling van Wout Weghorst in het basiselftal van Ajax. De oud-middenvelder van clubs als Ajax en het Nederlands elftal deelde zijn inzichten tijdens een uitzending van Studio Voetbal. Van der Vaart is van mening dat Weghorst een waardevolle toevoeging kan zijn voor de Amsterdammers en kijkt uit naar wat de spits kan brengen op het veld.

Met zijn ervaring en kennis van het spel, gelooft Van der Vaart dat Weghorst de potentie heeft om een belangrijke rol te spelen in het team van Ajax. De voormalige international is onder de indruk van de kwaliteiten van de spits en is optimistisch over zijn mogelijke bijdrage aan het succes van de club uit Amsterdam.

Als voormalig speler van zowel Ajax als het Nederlands elftal, weet Van der Vaart als geen ander wat er nodig is om te schitteren op het hoogste niveau. Zijn voorspelling over Weghorst in de basiself van Ajax laat zien dat hij vertrouwen heeft in de kwaliteiten van de spits en gelooft dat hij een verschil kan maken in het team. Voetbalfans zullen dan ook gespannen afwachten of de voorspelling van Van der Vaart werkelijkheid zal worden en Weghorst zijn stempel kan drukken bij de Amsterdammers.