×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op Deense sterspeler als zomeraanwinst

Feyenoord jaagt op Deense sterspeler als zomeraanwinst
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 2 september 2024 00:16 uur

Feyenoord staat op het punt om Andreas Skov Olsen aan te trekken als hun laatste zomeraanwinst. De club uit Rotterdam is vastberaden om de Deense aanvaller binnen te halen en is zelfs bereid om hun eigen transferrecord te verbreken om dit te realiseren. Volgens bronnen van Voetbal International zetten de Rotterdammers alles op alles om Skov Olsen naar De Kuip te halen.

Eerder werd Mads Bidstrup genoemd als mogelijke versterking voor Feyenoord, maar de club heeft besloten om niet langer te streven naar zijn komst. De focus ligt nu volledig op het aantrekken van Skov Olsen, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Met zijn kwaliteiten zou hij een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Arne Slot.

Skov Olsen, die momenteel speelt voor Bologna in de Serie A, wordt gezien als een veelbelovend talent in het Europese voetbal. Feyenoord hoopt met zijn komst de aanvalslinie te versterken en meer doelpunten te kunnen maken in het komende seizoen. De onderhandelingen tussen de club en de Deense international zijn in volle gang en de supporters van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar een mogelijke transfer van Skov Olsen naar De Kuip.