×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez tikt Wouter Goes op de vingers na incident.

Kenneth Perez tikt Wouter Goes op de vingers na incident.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 23:56 uur

Voormalig profvoetballer Kenneth Perez heeft zijn kritiek geuit op AZ-verdediger Wouter Goes na een incident tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. De opvallende rode kaart die RKC-spits Michiel Kramer ontving, werd door Goes op een manier gevierd die bij Perez in het verkeerde keelgat schoot. De Deense analist noemde de actie van Goes onhandig en riep hem publiekelijk tot de orde.

Perez, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte dat respect voor medespelers en tegenstanders essentieel is in het voetbal. Het vieren van een rode kaart, hoe terecht die ook mag zijn, getuigt volgens hem niet van sportiviteit en fair play. De oud-voetballer vindt dat spelers zich bewust moeten zijn van hun gedrag en de impact die dit kan hebben op het imago van henzelf en hun team.

De kritiek van Kenneth Perez op Wouter Goes heeft tot de nodige discussie geleid binnen de voetbalwereld. Sommigen zijn het met de Deen eens en vinden dat respect en fatsoen altijd voorop moeten staan, terwijl anderen van mening zijn dat het vieren van een rode kaart een vorm van emotie en passie is die bij de sport hoort. Het is een onderwerp dat de gemoederen bezighoudt en laat zien hoe belangrijk het is om na te denken over de manier waarop spelers zich presenteren op en naast het veld.