×
Home Nieuws Livescore

PSV wint simpel van Go Ahead, Kromme treurt.

PSV wint simpel van Go Ahead, Kromme treurt.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 23:24 uur

PSV behaalde afgelopen zondag een overtuigende overwinning op Go Ahead Eagles met een eindstand van 3-0. De Eindhovenaren lieten zien dat ze in topvorm verkeren en wisten de tegenstander simpel opzij te zetten. Deze zege zal ongetwijfeld voor veel vreugde zorgen bij de supporters van PSV, maar voor Willem van Hanegem bracht het ook een gevoel van gemis met zich mee.

De voormalige voetballer en voetbalanalist, Willem van Hanegem, gaf aan dat het ontbreken van de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax een treurige situatie is. Van Hanegem, ook wel bekend als 'De Kromme', benadrukte het belang van deze beladen wedstrijd in het Nederlandse voetbal. Het feit dat deze wedstrijd niet kon doorgaan, zorgde voor teleurstelling bij de voetballiefhebbers en met name bij Van Hanegem zelf.

De rivaliteit tussen Feyenoord en Ajax is diepgeworteld en de confrontaties tussen beide clubs worden altijd met veel spanning en emotie beleefd. Het niet kunnen spelen van deze wedstrijd vanwege omstandigheden is dan ook een bittere pil voor de fans en betrokkenen. Desondanks zal PSV met de overwinning op Go Ahead Eagles hun positie in de Eredivisie versterken en blijven strijden om de hoogste plekken in de competitie.