×
Home Nieuws Livescore

PSV wint ruim van Go Ahead Eagles, zorgen om blessures

PSV wint ruim van Go Ahead Eagles, zorgen om blessures
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 23:00 uur

PSV heeft zondagmiddag een overtuigende overwinning behaald in eigen huis tegen Go Ahead Eagles, maar de vreugde werd overschaduwd door de blessure van Luuk de Jong. De spits moest voortijdig het veld verlaten, wat voor de nodige zorgen zorgde bij het team en de fans. Na de wedstrijd gaf trainer Peter Bosz tijdens de persconferentie meer duidelijkheid over de blessure van De Jong en ook over die van Joey Veerman.

Bosz liet weten dat de blessure van Luuk de Jong serieus leek, maar dat er nog nader onderzoek nodig was om de ernst ervan vast te stellen. De trainer sprak zijn steun uit voor de spits en hoopte op een spoedig herstel. Ook de blessure van Joey Veerman, die tijdens het duel ook geblesseerd raakte, baarde Bosz zorgen. De oefenmeester benadrukte het belang van een goede medische staf om beide spelers zo snel mogelijk weer fit te krijgen.

Naast de blessureperikelen sprak Bosz ook over de recente loting voor de Champions League van PSV. De Eindhovenaren werden gekoppeld aan sterke tegenstanders, maar Bosz toonde zich strijdbaar en optimistisch. Hij benadrukte het vertrouwen in zijn team en geloofde dat PSV in staat was om een goede prestatie neer te zetten in het prestigieuze toernooi. De fans kunnen zich dus opmaken voor spannende en uitdagende wedstrijden in de Champions League.