×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op Mads Bidstrup met miljoenenbod

Feyenoord jaagt op Mads Bidstrup met miljoenenbod
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 22:40 uur

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op het binnenhalen van de Deense middenvelder Mads Bidstrup van Red Bull Salzburg. Volgens bronnen bij het Deense Bold heeft de Rotterdamse club de afgelopen dagen meerdere biedingen uitgebracht om de talentvolle speler naar Nederland te halen. De onderhandelingen tussen Feyenoord en Red Bull Salzburg zijn in volle gang en het lijkt erop dat er een bedrag van meer dan tien miljoen euro gemoeid is met de transfer.

Bidstrup, die bekend staat om zijn dynamiek en technische vaardigheden op het middenveld, wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor Feyenoord. De club is vastberaden om de 20-jarige Deen te overtuigen om voor hen te komen spelen in de Eredivisie. Met zijn potentie en talent zou Bidstrup een belangrijke rol kunnen spelen in het team van trainer Arne Slot.

De interesse van Feyenoord in Bidstrup laat zien dat de club ambitieus is en bereid is om te investeren in talentvolle spelers. Als de onderhandelingen succesvol verlopen en de transfer doorgaat, zou dit een belangrijke stap zijn voor zowel Feyenoord als voor Bidstrup zelf. Het is afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt en of Feyenoord erin slaagt om de Deense middenvelder daadwerkelijk naar De Kuip te halen.