×
Home Nieuws Livescore

Bosz wijst vierde official en VAR aan na blessure De Jong

Bosz wijst vierde official en VAR aan na blessure De Jong
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 22:24 uur

In een verrassende wending tijdens het Eredivisie-duel tussen Go Ahead Eagles en PSV afgelopen zondag, schrok trainer Peter Bosz toen zijn spits Luuk de Jong geblesseerd uitviel. De onverwachte blessure van de ervaren aanvaller zorgde voor de nodige opschudding op het veld. Bosz wees met de beschuldigende vinger naar de vierde official en de VAR, die volgens hem medeverantwoordelijk waren voor het incident.

De Jong, een belangrijke speler voor de Eindhovenaren, moest voortijdig het veld verlaten vanwege de blessure. De zorgen waren groot bij zowel de spits als de fans van PSV. Gelukkig bleek de blessure uiteindelijk mee te vallen, waardoor De Jong naar verwachting snel weer in actie kan komen voor zijn team. Dit nieuws zal ongetwijfeld als een opluchting komen voor zowel Bosz als de supporters van de club.

De gebeurtenissen tijdens het duel hebben de discussie rondom de rol van de arbitrage in het voetbal weer aangewakkerd. Bosz zal ongetwijfeld opheldering eisen over het voorval en hoopt dat dergelijke incidenten in de toekomst voorkomen kunnen worden. PSV zal nu met opluchting en opluchting vooruitkijken naar de volgende wedstrijd, in de hoop dat De Jong snel weer fit zal zijn om het team te versterken.