×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord doet recordbod op Skov Olsen volgens 1908

Feyenoord doet recordbod op Skov Olsen volgens 1908
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 21:48 uur

Feyenoord heeft de voetbalwereld opgeschud door een recordbod uit te brengen op de talentvolle speler Andres Skov Olsen, zo meldt bronnen binnen de club. Het exacte bedrag van het bod is nog niet bekendgemaakt, maar het staat vast dat het om een 'take-it-or-leave-it' aanbod gaat. De Rotterdamse club lijkt vastberaden om de Deense aanvaller naar De Kuip te halen en is bereid om daarvoor diep in de buidel te tasten.

Skov Olsen, die momenteel speelt voor het Italiaanse Bologna, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft de 21-jarige speler laten zien dat hij een veelbelovende toekomst in het verschiet heeft. Feyenoord ziet in hem dan ook een waardevolle aanwinst voor het team en is vastbesloten om hem naar Rotterdam te halen.

Het is nog afwachten hoe Bologna zal reageren op het recordbod van Feyenoord. De Italiaanse club zal moeten beslissen of ze bereid zijn om Skov Olsen te laten gaan voor het aangeboden bedrag, of dat ze vasthouden aan hun sterspeler. De onderhandelingen tussen de clubs beloven spannend te worden, met de fans van Feyenoord in grote anticipatie op de mogelijke komst van de Deense sensatie naar hun geliefde club.