×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op Bidstrup ondanks komst Hwang

Feyenoord jaagt op Bidstrup ondanks komst Hwang
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 20:24 uur

Feyenoord blijft actief op de transfermarkt, zelfs met de aanstaande komst van In-beom Hwang. Volgens bronnen van 1908.nl heeft de Rotterdamse club nog steeds interesse in Mads Bidstrup. De onderhandelingen tussen RB Salzburg en Feyenoord verlopen echter nog moeizaam, aangezien beide partijen nog ver uit elkaar liggen wat betreft de vraagprijs en het bod.

Bidstrup, een talentvolle middenvelder, staat hoog op het verlanglijstje van Feyenoord-trainer Arne Slot. De Deen zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team, maar het lijkt erop dat er nog flink wat werk verzet moet worden om tot een akkoord te komen. RB Salzburg staat bekend om hun strenge onderhandelingspositie en lijkt niet van plan te zijn om Bidstrup zomaar te laten gaan.

Hoewel de gesprekken nog in een impasse verkeren, blijft Feyenoord vastberaden om hun selectie te versterken voor het nieuwe seizoen. Met de mogelijke komst van zowel In-beom Hwang als Mads Bidstrup zou de club een flinke kwaliteitsimpuls krijgen. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen tussen de twee clubs zich verder zullen ontwikkelen en of Feyenoord uiteindelijk succesvol zal zijn in het aantrekken van Bidstrup.