×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz blij met Karsdorp bij PSV, grotere transfer volgt

Peter Bosz blij met Karsdorp bij PSV, grotere transfer volgt
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 20:16 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft zijn tevredenheid geuit over de transfer van Rick Karsdorp naar de club. De voormalige Feyenoord-verdediger wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de Eindhovenaren. Bosz benadrukte echter dat de komst van Karsdorp niet de grootste transfer van de zomer voor PSV is.

Met de overgang van Karsdorp naar PSV versterkt de club zich op defensief gebied. De 26-jarige rechtsback staat bekend om zijn snelheid, aanvallende impulsen en ervaring in de Eredivisie. Bosz is verheugd met de toevoeging van Karsdorp aan zijn selectie en gelooft dat de speler een belangrijke rol zal spelen in het team.

Hoewel Karsdorp een waardevolle aanwinst is, benadrukt Bosz dat er deze zomer nog grotere transfers hebben plaatsgevonden bij PSV. De trainer hint mogelijk op andere versterkingen die de club heeft aangetrokken om de selectie te versterken voor het komende seizoen. Fans van PSV kijken reikhalzend uit naar de prestaties van Karsdorp en de rest van het team onder leiding van Bosz.