×
Home Nieuws Livescore

Chelsea verspeelt punten, Newcastle wint topper in Premier League.

Chelsea verspeelt punten, Newcastle wint topper in Premier League.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 20:08 uur

Chelsea heeft in de Premier League punten laten liggen na een gelijkspel tegen Crystal Palace. The Blues slaagden er niet in om de volle buit te pakken en moesten genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. De ploeg van manager Thomas Tuchel zal ongetwijfeld balen van dit resultaat, aangezien ze graag de aansluiting willen behouden met de top van de competitie.

In een andere wedstrijd in de Premier League wist Newcastle United een knappe overwinning te behalen op Tottenham Hotspur. De thuisploeg slaagde erin om de bezoekers te verslaan en zo belangrijke punten te pakken. Het was een spannende topper waarin Newcastle United aan het langste eind trok en de fans in extase bracht.

De uitslagen van deze wedstrijden zorgen voor de nodige verschuivingen in de Premier League-tabel. Chelsea zal zich moeten herpakken na het gelijkspel tegen Crystal Palace, terwijl Newcastle United met vertrouwen verder kan bouwen op de overwinning op Tottenham Hotspur. Het belooft een boeiend seizoen te worden in de Engelse competitie, waarin elke wedstrijd belangrijk is voor de teams die strijden om de titel.