×
Home Nieuws Livescore

Mark van Bommel op shortlist voor trainerschap Benfica

Mark van Bommel op shortlist voor trainerschap Benfica
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 19:56 uur

Voormalig PSV en Royal Antwerp FC coach, Mark van Bommel, wordt genoemd als mogelijke kandidaat voor de positie van hoofdtrainer bij Benfica. De Portugese topclub heeft Van Bommel op hun shortlist geplaatst, zo meldt De Telegraaf op zondagmiddag. Na zijn eerdere ervaringen als trainer bij PSV en Royal Antwerp FC, waar hij zijn kwaliteiten heeft laten zien, lijkt Van Bommel nu de interesse te hebben gewekt van een grote club als Benfica.

Van Bommel, die een succesvolle carrière als voetballer achter de rug heeft, heeft de afgelopen jaren zijn naam gevestigd als veelbelovende trainer. Zijn harde werklust, tactisch inzicht en leiderschapskwaliteiten hebben hem tot een aantrekkelijke optie gemaakt voor clubs op zoek naar een nieuwe coach. Benfica, een club met een rijke historie en grote ambities, ziet in Van Bommel mogelijk de juiste persoon om hun team naar succes te leiden.

De berichten over de interesse van Benfica in Van Bommel komen op een moment dat de club op zoek is naar een nieuwe impuls. Met de ervaring die Van Bommel heeft opgedaan in zowel de Nederlandse als de Belgische competitie, zou hij een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Benfica. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de besluitvorming rondom de nieuwe trainer, maar één ding is zeker: de naam van Mark van Bommel staat prominent op de radar van de Portugese grootmacht.