×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord en Club Brugge dichtbij deal Skov Olsen

Feyenoord en Club Brugge dichtbij deal Skov Olsen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 19:48 uur

Feyenoord en Club Brugge zijn nog steeds in gesprek over de mogelijke transfer van Andreas Skov Olsen. Volgens bronnen dicht bij de clubs is de deal 'vol in leven' en wordt deze als 'realiseerbaar' beschouwd. Eerder waren er twijfels over de concreetheid van de onderhandelingen, maar nu lijkt er toch schot in de zaak te zitten.

De Deense aanvaller, die momenteel onder contract staat bij Bologna, staat hoog op het verlanglijstje van zowel Feyenoord als Club Brugge. Skov Olsen heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en beide clubs zien hem als een waardevolle aanwinst voor hun selectie.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, zijn de gesprekken tussen Feyenoord en Club Brugge veelbelovend. Beide partijen zijn optimistisch over de mogelijkheid om tot een akkoord te komen en hopen snel tot een overeenkomst te kunnen komen.

De supporters van zowel Feyenoord als Club Brugge kijken reikhalzend uit naar de eventuele komst van Andreas Skov Olsen. De Deense international staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, eigenschappen die zowel in de Eredivisie als in de Jupiler Pro League goed van pas zouden komen. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zich verder zullen ontwikkelen en of Skov Olsen daadwerkelijk de overstap zal maken naar een van de twee clubs.