×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord strikt Lotomba als opvolger Geertruida: medische keuring.

Feyenoord strikt Lotomba als opvolger Geertruida: medische keuring.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 19:24 uur

Feyenoord heeft een veelbelovende nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Jordan Lotomba, zo meldt de fansite 1908.nl. De jonge rechtsback, momenteel spelend bij OGC Nice, zal binnenkort afreizen naar Rotterdam om daar medisch gekeurd te worden. Dit komt nadat Feyenoord en OGC Nice tot een akkoord zijn gekomen over de transfer van Lotomba, die gezien wordt als de opvolger van de talentvolle Lutsharel Geertruida.

Met de komst van Lotomba hoopt Feyenoord de rechtsbackpositie verder te versterken en de concurrentie in het team te vergroten. De Zwitserse verdediger staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en aanvallende impulsen, wat goed aansluit bij het spel dat trainer Arne Slot voor ogen heeft. De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld uitkijken naar de officiële presentatie van Lotomba en zijn eerste optreden in het rood-witte shirt.

De transfer van Jordan Lotomba markeert een belangrijke stap voor Feyenoord in de opbouw van het team voor het komende seizoen. Met de aanwinst van de talentvolle rechtsback laat de club zien ambitieus te zijn en te streven naar sportief succes. De fans kunnen reikhalzend uitkijken naar de prestaties van Lotomba op het veld en hopen dat hij een waardevolle toevoeging zal blijken te zijn voor het team van Feyenoord.