×
Home Nieuws Livescore

Dennis te Kloese mijdt Goedemorgen Eredivisie voor transfers

Dennis te Kloese mijdt Goedemorgen Eredivisie voor transfers
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 1 september 2024 19:08 uur

Dennis te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord, heeft zondag voor opschudding gezorgd door niet aan te schuiven bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. Volgens Hans Kraay jr. was de reden hiervoor dat Te Kloese de Feyenoord-supporters niet het idee wilde geven dat hij niet actief bezig is met transfers. Een opvallende keuze, aangezien Te Kloese momenteel juist druk bezig is met het regelen van transfers voor de Rotterdamse club.

De afwezigheid van Te Kloese bij het programma heeft tot speculatie geleid over mogelijke aanstaande transfers bij Feyenoord. Fans en media vragen zich af welke spelers de club mogelijk zal aantrekken onder leiding van Te Kloese. Zal Feyenoord deze zomer met verrassende aankopen komen, of blijft het bij geruchten en speculaties?

Met het sluiten van de transfermarkt in zicht, neemt de druk op Te Kloese toe om de selectie van Feyenoord te versterken. De fans hopen op versterkingen die de club naar een hoger niveau kunnen tillen en weer mee kunnen laten strijden om de prijzen in de Eredivisie. Het is afwachten welke spelers Te Kloese nog weet binnen te halen voordat het nieuwe seizoen van start gaat.