×
Home Nieuws Livescore

Aaron Ramsdale vervangt Bijlow als doelman Southampton

Aaron Ramsdale vervangt Bijlow als doelman Southampton
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 14:40 uur

Southampton heeft met trots aangekondigd dat Aaron Ramsdale hun nieuwe doelman zal zijn voor het komende seizoen. De club deelde het nieuws via hun online kanalen, nadat de deal met Feyenoord-doelman Justin Bijlow niet doorging. Ramsdale stond ook op de radar van Ajax, maar Southampton wist snel te handelen en de talentvolle keeper aan zich te binden.

De 23-jarige Ramsdale, die eerder uitkwam voor clubs als Sheffield United en Bournemouth, wordt gezien als een veelbelovende toevoeging aan het team van Southampton. Met zijn indrukwekkende reflexen en sterke optredens in het doel, heeft hij al laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om op het hoogste niveau te presteren.

De transfer van Ramsdale naar Southampton markeert een belangrijke stap in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en te bewijzen in de Premier League. De Engelse doelman zal naar verwachting een sleutelrol spelen in het streven van Southampton naar succes in het komende seizoen, en fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien op het veld.