×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op RB Salzburg middenvelder Bidstrup

Feyenoord jaagt op RB Salzburg middenvelder Bidstrup
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 14:00 uur

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op de Deense middenvelder Mads Bidstrup, zo meldt de fansite 1908.nl. De Rotterdamse club is van plan om de speler van RB Salzburg nog deze transferperiode binnen te halen. Bidstrup, die bekend staat om zijn dynamische speelstijl en tactisch inzicht, wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor het team van trainer Arne Slot.

Met zijn jonge leeftijd en potentieel heeft Bidstrup de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs, maar Feyenoord lijkt nu de beste papieren te hebben om de 20-jarige aan zich te binden. De middenvelder heeft al ervaring opgedaan op het hoogste niveau en wordt gezien als een speler die direct van toegevoegde waarde kan zijn voor de Eredivisieclub.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en RB Salzburg zijn naar verluidt in volle gang en beide partijen hopen snel tot een akkoord te komen. Als de transfer doorgaat, zal Bidstrup zich kunnen verheugen op een nieuw hoofdstuk in zijn carrière bij de Nederlandse topclub. Feyenoord-fans kijken reikhalzend uit naar de komst van de talentvolle Deen en hopen dat hij snel zijn opwachting zal maken in De Kuip.