×
Home Nieuws Livescore

AZ kent zware loting Europa League met AS Roma

AZ kent zware loting Europa League met AS Roma
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 13:56 uur

AZ kent haar lot in de competitiefase van de Europa League. Tijdens de loting in Monaco op donderdag werd duidelijk dat de Alkmaarders het op zullen nemen tegen zware tegenstanders als AS Roma en Tottenham Hotspur. De ploeg uit Alkmaar zal zich moeten meten met enkele van de topclubs in Europa om verder te komen in het toernooi.

Met AS Roma en Tottenham Hotspur als tegenstanders staat AZ voor een grote uitdaging. Beide clubs hebben een rijke historie en beschikken over sterke selecties. Het belooft dan ook spannende duels op te leveren voor de Nederlandse ploeg. AZ zal alles op alles moeten zetten om zich te meten met deze Europese grootmachten en een plek in de volgende ronde veilig te stellen.

De loting in Monaco heeft voor AZ duidelijk gemaakt dat er geen makkelijke weg naar succes is in de Europa League. De Alkmaarders zullen vol aan de bak moeten om te laten zien wat ze waard zijn tegen clubs als AS Roma en Tottenham Hotspur. Het wordt een test van hun kwaliteiten en een kans om te laten zien dat ze kunnen concurreren op het hoogste niveau van het Europese clubvoetbal.