×
Home Nieuws Livescore

Jadon Sancho op randje van overstap naar Manchester

Jadon Sancho op randje van overstap naar Manchester
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 13:48 uur

Het lijkt erop dat de transfer van Jadon Sancho van Chelsea naar Manchester United steeds dichterbij komt. Volgens berichten van Sky Sports zijn zowel een tijdelijke als een definitieve overstap naar de club uit Manchester mogelijk. De 21-jarige Engelse winger heeft al lange tijd de interesse van United gewekt en het lijkt er nu op dat de deal in een vergevorderd stadium is.

Sancho, die bekend staat om zijn snelheid, dribbelvaardigheden en doelpunten, zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van manager Ole Gunnar Solskjaer. Met zijn jeugdige energie en creativiteit kan hij een belangrijke rol spelen in de aanvalslinie van United, die op zoek is naar versterking om mee te dingen naar de titel in de Premier League.

Hoewel Chelsea Sancho niet graag ziet vertrekken, lijkt het erop dat de speler zelf openstaat voor een nieuwe uitdaging bij Manchester United. De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt in volle gang en fans van United hopen dat Sancho snel het rood van Manchester zal dragen. Het is nog afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden, maar de geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren.