×
Home Nieuws Livescore

Ajax treft Slavia Praag, SS Lazio en Real Sociedad.

Ajax treft Slavia Praag, SS Lazio en Real Sociedad.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 13:40 uur

Ajax staat voor een uitdagende reis in de nieuwe fase van de Europa League, waar ze zullen strijden tegen Slavia Praag en SS Lazio. De loting die afgelopen vrijdag in Monaco plaatsvond, onthulde dat de Amsterdammers ook zullen spelen tegen Real Sociedad. Dit belooft een spannende en competitieve reeks wedstrijden te worden voor de Nederlandse voetbalclub.

Met Slavia Praag en SS Lazio als tegenstanders, zal Ajax zich moeten voorbereiden op intense duels en strategische uitdagingen. De confrontatie met Real Sociedad voegt nog meer opwinding toe aan het al indrukwekkende schema van Ajax in de Europa League. De fans kunnen zich verheugen op boeiende wedstrijden en onvoorspelbare wendingen in deze fase van het toernooi.

De loting in Monaco heeft de verwachtingen hoog gespannen voor Ajax en hun supporters. Met sterke tegenstanders voor de boeg, zal de Amsterdamse club alles uit de kast moeten halen om succes te behalen in de Europa League. De komende wedstrijden beloven spektakel en zullen bepalend zijn voor de voortgang van Ajax in het toernooi.