×
Home Nieuws Livescore

Arnaut Danjuma op weg naar Girona volgens Spaanse bronnen

Arnaut Danjuma op weg naar Girona volgens Spaanse bronnen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 13:32 uur

Nederlandse voetballer Arnaut Danjuma lijkt op weg te zijn naar een nieuwe uitdaging in zijn carrière. Volgens diverse Spaanse bronnen en de bekende transferexpert Fabrizio Romano staat de aanvaller op het punt om de overstap te maken naar Girona. Als de transfer doorgaat, zal Danjuma gaan spelen aan de zijde van bekende namen zoals Daley Blind, Donny van de Beek en Gabriel Misehouy.

De interesse van Girona in Danjuma heeft ervoor gezorgd dat de club uit Spanje concurrenten als AS Roma en Lille heeft weten af te troeven. De Nederlandse vleugelspeler, die eerder uitkwam voor onder andere Club Brugge en Bournemouth, lijkt dus op weg naar La Liga om zijn voetbaltalent verder te ontwikkelen.

Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan Danjuma een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Girona. De supporters van de Spaanse club zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van de talentvolle Nederlander en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het streven naar succes in het komende seizoen.