×
Home Nieuws Livescore

Myron van Brederode verlaat AZ voor Fortuna Düsseldorf.

Myron van Brederode verlaat AZ voor Fortuna Düsseldorf.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 13:08 uur

Jonge Nederlandse voetballer Myron van Brederode zal tijdelijk AZ verlaten om zijn geluk elders te beproeven. De 21-jarige buitenspeler heeft besloten om op huurbasis bij Fortuna Düsseldorf te gaan spelen, zo heeft de Duitse tak van Sky Sports gemeld. Van Brederode, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, hoopt bij de Duitse club meer speeltijd en ervaring op te doen.

De overstap naar Fortuna Düsseldorf markeert een belangrijke stap in de carrière van Van Brederode, die al enige tijd op zoek was naar een nieuwe uitdaging. De jonge talentvolle speler heeft indruk gemaakt bij AZ, maar ziet de huurovereenkomst als een kans om zich verder te ontwikkelen en zijn potentieel te benutten. De clubleiding van AZ staat achter zijn beslissing en gelooft dat de ervaring in de Duitse competitie hem ten goede zal komen.

Fortuna Düsseldorf, dat uitkomt in de 2. Bundesliga, is verheugd met de komst van Van Brederode en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. De club hoopt dat de Nederlandse buitenspeler zijn kwaliteiten kan laten zien en een belangrijke rol kan spelen in het streven naar sportief succes. De fans van Fortuna Düsseldorf kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van Van Brederode en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het team.