×
Home Nieuws Livescore

Hakim Ziyech mogelijk terug naar Ajax: sensationeel nieuws!

Hakim Ziyech mogelijk terug naar Ajax: sensationeel nieuws!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 12:32 uur

In een verrassende wending in de voetbalwereld is er sensationeel nieuws uit Frankrijk opgedoken: Hakim Ziyech zou mogelijk terugkeren naar Ajax. De creatieve spelmaker, momenteel actief bij Galatasaray, heeft naar verluidt de wens om terug te keren naar de club waar hij eerder grote successen behaalde. De liefde tussen Ziyech en Ajax lijkt wederzijds te zijn, wat de geruchten over een mogelijke transfer versterkt.

Ziyech, die in het verleden uitblonk in het rood-witte shirt van Ajax en vervolgens naar Chelsea vertrok voordat hij bij Galatasaray belandde, zou een terugkeer naar Amsterdam als een aantrekkelijke optie zien. De Marokkaanse international heeft altijd een speciale band gehad met de club en de fans, wat zijn mogelijke terugkeer des te opmerkelijker maakt.

Hoewel er nog geen concrete details over een eventuele transfer zijn vrijgegeven, zorgt het nieuws over Ziyech's mogelijke terugkeer naar Ajax voor opwinding onder de supporters. De komst van de getalenteerde spelmaker zou een enorme versterking betekenen voor de ploeg van trainer Erik ten Hag, die momenteel strijdt om de titel in de Eredivisie. Ajax-fans hopen dan ook dat deze geruchten snel werkelijkheid zullen worden en dat Ziyech binnenkort weer te bewonderen zal zijn in de Johan Cruijff ArenA.