×
Home Nieuws Livescore

PSV wint strijd om talent Ndala van Manchester City

PSV wint strijd om talent Ndala van Manchester City
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 12:16 uur

PSV heeft de overhand gekregen in de strijd om de veelbelovende Joel Ndala. De 18-jarige vleugelaanvaller van Manchester City lijkt op weg te zijn naar Eindhoven voor een transfersom die naar verluidt enkele miljoenen euro's bedraagt. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de deal in de laatste fase zit en dat Ndala binnenkort zijn handtekening zal zetten bij de Nederlandse club.

De komst van Ndala naar PSV zou een grote versterking betekenen voor de ploeg. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan hij een belangrijke rol gaan spelen in de aanvalslinie van de Eindhovenaren. De talentvolle aanvaller wordt gezien als een van de grootste beloften in het Europese voetbal en zijn potentieel heeft de interesse gewekt van meerdere topclubs.

Manchester City zal Ndala met tegenzin laten gaan, maar de kans op speeltijd in het eerste elftal lijkt voor de jonge speler bij PSV groter te zijn. De Nederlandse club staat bekend om zijn ontwikkeling van jong talent en Ndala zou hier de perfecte omgeving vinden om zijn carrière verder vorm te geven. De supporters van PSV kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende aanwinst en hopen op mooie momenten met Ndala in het Philips Stadion.