×
Home Nieuws Livescore

Maupay verruilt Everton voor Marseille en deelt filmfragment

Maupay verruilt Everton voor Marseille en deelt filmfragment
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 11:48 uur

Neal Maupay maakt een opvallende overstap van Everton naar Olympique Marseille. De 28-jarige spits heeft zijn vreugde over de transfer duidelijk laten blijken, met een opmerkelijke actie. Op X deelde de Fransman een fragment uit de iconische film The Shawshank Redemption, waarin hij zijn enthousiasme over zijn nieuwe avontuur in de Ligue 1 liet zien.

Maupay, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor Marseille. De club hoopt met zijn komst hun aanval te versterken en hogerop te eindigen in de competitie. De spits zelf kijkt ernaar uit om voor de Franse club te spelen en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het team.

De transfer van Maupay heeft de gemoederen in zowel Engeland als Frankrijk flink bezig gehouden. Everton-fans betreuren het vertrek van hun sterspeler, terwijl Marseille-supporters juist verheugd zijn met de komst van de ervaren aanvaller. De verwachtingen zijn hooggespannen voor Maupay, die zichzelf wil bewijzen op het hoogste niveau van het Franse voetbal.