×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles leent Thibo Baeten uit aan Roda JC

Go Ahead Eagles leent Thibo Baeten uit aan Roda JC
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 11:32 uur

Go Ahead Eagles heeft besloten om Thibo Baeten voor de rest van het seizoen uit te lenen aan Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie. De Belgische spits, die normaal gesproken uitkomt voor de eredivisionist uit Deventer, zal nu zijn kwaliteiten gaan tonen bij de Limburgse club. Deze tijdelijke overstap biedt Baeten de kans om meer speeltijd en ervaring op te doen in een competitie waarin hij zich verder kan ontwikkelen.

Voor Go Ahead Eagles betekent dit dat zij Baeten de mogelijkheid bieden om elders ervaring op te doen, terwijl zij zelf ook kunnen profiteren van zijn groei als speler. De club uit Deventer hoopt dat de verhuur aan Roda JC zal bijdragen aan de ontwikkeling van Baeten, zodat hij in de toekomst nog waardevoller kan zijn voor het team.

Roda JC is verheugd met de komst van Thibo Baeten en ziet in hem een waardevolle aanvulling op de selectie. De Limburgse club gelooft dat de Belgische spits met zijn kwaliteiten en potentie een belangrijke rol kan spelen in het behalen van sportieve successen. De fans van Roda JC kijken uit naar de eerste wedstrijden waarin Baeten het geel-zwarte shirt zal dragen en hopen op mooie doelpunten en overwinningen met hem in de gelederen.