×
Home Nieuws Livescore

Jamiro Monteiro terug in Eredivisie bij PEC Zwolle

Jamiro Monteiro terug in Eredivisie bij PEC Zwolle
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 11:24 uur

Na een afwezigheid van zes jaar keert Jamiro Monteiro terug naar de Eredivisie. De ervaren dertigjarige middenvelder heeft een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan zijn carrière door een contract te ondertekenen bij PEC Zwolle, dat hem tot de zomer van 2026 aan de club bindt. Bovendien is er een optie voor nog een extra seizoen opgenomen in de overeenkomst.

Monteiro, die zijn voetbalvaardigheden heeft laten zien in verschillende competities over de hele wereld, kijkt ernaar uit om weer op het hoogste niveau in Nederland te spelen. Zijn ervaring en kwaliteiten zullen ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zijn voor het team van PEC Zwolle, dat ambitieus is om zich te handhaven en te strijden in de Eredivisie.

De supporters van PEC Zwolle kunnen zich verheugen op de terugkeer van Monteiro, wiens dynamiek en creativiteit op het middenveld voor opwinding en doelgevaar kunnen zorgen. Met zijn ervaring en leiderschap zal hij een belangrijke rol spelen in het streven van de club naar succes in het komende seizoen. De fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien en hem te verwelkomen in het blauw-witte shirt van PEC Zwolle.