×
Home Nieuws Livescore

Geertruida op weg naar Leipzig voor recordtransfer Feyenoord.

Geertruida op weg naar Leipzig voor recordtransfer Feyenoord.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 09:48 uur

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida staat op het punt om een grote stap te zetten in zijn carrière. De 20-jarige Nederlander is momenteel onderweg naar Leipzig om zijn transfer naar RB Leipzig af te ronden. De gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano heeft al zijn bekende 'here we go' tweet de wereld in gestuurd, wat betekent dat de deal in de laatste fase zit.

Naar verluidt zal Feyenoord een bedrag van 25 miljoen euro ontvangen voor Geertruida, inclusief bonussen. Dit zou een aanzienlijke financiële impuls betekenen voor de Rotterdamse club, die de opbrengst mogelijk kan gebruiken om te investeren in versterkingen voor het team. Geertruida zelf staat op het punt om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de Duitse Bundesliga, waar hij zijn talent verder kan ontwikkelen.

De jonge verdediger heeft indruk gemaakt met zijn optredens bij Feyenoord en wordt gezien als een veelbelovend talent voor de toekomst. Zijn overgang naar RB Leipzig markeert een belangrijke stap in zijn loopbaan en biedt hem de kans om zich te meten met en te leren van topniveau spelers in een van Europa's meest competitieve competities. De supporters van Feyenoord zullen Geertruida ongetwijfeld missen, maar zullen trots zijn om een van hun eigen spelers te zien schitteren op het internationale toneel.