×
Home Nieuws Livescore

Derksen bezorgd: Weghorst bij Ajax, corona-attitude in vraag

Derksen bezorgd: Weghorst bij Ajax, corona-attitude in vraag
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 09:32 uur

Voormalig voetballer en bekende televisiepersoonlijkheid Johan Derksen heeft zijn bezorgdheid geuit over de mogelijke komst van Wout Weghorst naar Ajax. Tijdens een uitzending van het programma 'Vandaag Inside' liet Derksen, die zelf als linksback heeft gespeeld bij clubs als HFC Haarlem en BV Veendam, weten dat hij twijfels heeft over de houding van de spits ten opzichte van het coronavirus.

Derksen stelt zich openlijk de vraag of Ajax wel goed op de hoogte is van wie ze in huis halen met Weghorst. De spits, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg in Duitsland, heeft in het verleden controversiële uitspraken gedaan over de pandemie en maatregelen die genomen worden om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

De kritiek van Derksen komt op een moment dat er geruchten gaan over een mogelijke transfer van Weghorst naar de Amsterdamse club. Ajax staat bekend om zijn strenge beleid wat betreft gedrag en imago van spelers, en Derksen lijkt te twijfelen of Weghorst wel binnen dit plaatje past. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en of de zorgen van Derksen gegrond blijken te zijn.