×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn blijft bij Ajax en verwelkomt Weghorst

Bergwijn blijft bij Ajax en verwelkomt Weghorst
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 09:16 uur

Steven Bergwijn heeft duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is om Ajax te verlaten. De talentvolle aanvaller heeft laten weten dat hij zich gelukkig voelt in Amsterdam, zoals hij openhartig deelde voor de camera van Ziggo Sport. Bergwijn, die bekend staat als een veelbelovende linksbuiten, is tevens verheugd over de komst van Wout Weghorst naar de club. De twee spelers kennen elkaar van het Nederlands elftal en lijken een goede band te hebben opgebouwd.

Met zijn uitspraken heeft Bergwijn duidelijkheid geschept over zijn toekomstplannen en zijn loyaliteit aan Ajax. De fans van de club zullen ongetwijfeld opgelucht zijn om te horen dat de aanvaller zich op zijn plek voelt en niet van plan is om te vertrekken. De samenwerking met Weghorst, die recentelijk bij Ajax is gekomen, belooft ook veel goeds voor het team. De ervaring en kwaliteiten van beide spelers kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor de ploeg.

De supporters van Ajax kunnen dus met een gerust hart uitkijken naar het komende seizoen, wetende dat Bergwijn vastbesloten is om zijn carrière voort te zetten bij de club. Met zijn talent en positieve instelling lijkt de aanvaller klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het team en samen met Weghorst voor mooie momenten te zorgen. De fans kunnen niet wachten om het duo in actie te zien en hopen op succesvolle tijden voor Ajax.