×
Home Nieuws Livescore

Chelsea jaagt op Osimhen met huur en koopoptie

Chelsea jaagt op Osimhen met huur en koopoptie
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 09:08 uur

Chelsea blijft vastberaden in hun streven om Victor Osimhen aan te trekken en heeft plannen om de Nigeriaanse spits te huren van Napoli, met een verplichte koopoptie. Dit nieuws werd onthuld door de gerenommeerde journalist Ben Jacobs op X. De Londense club lijkt vastbesloten om hun aanval te versterken met de talentvolle Osimhen en is bereid om de nodige stappen te zetten om deze deal te realiseren.

Echter, ondanks de interesse van Chelsea, blijft Al Ahli ook in de race voor de handtekening van de spits. De club lijkt vastbesloten om de concurrentie aan te gaan met de Engelse grootmacht en hoopt Osimhen naar hun team te lokken. Met meerdere clubs die strijden om zijn handtekening, belooft de transfer van Osimhen een spannende strijd te worden tussen de verschillende partijen.

De 22-jarige Osimhen heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Napoli en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden maken hem een gewilde aanwinst voor clubs die op zoek zijn naar versterking in de aanval. Het belooft een boeiende transferperiode te worden voor Osimhen, waarbij zowel Chelsea als Al Ahli vastbesloten zijn om zijn handtekening binnen te halen.