×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op versterkingen voor verdediging en aanval

Feyenoord jaagt op versterkingen voor verdediging en aanval
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 08:48 uur

Feyenoord is druk bezig met het versterken van de selectie voor het nieuwe seizoen. Na het vertrek van Lutsharel Geertruida en Neraysho Kasanwirjo is de Rotterdamse club op zoek naar vervangers. Maar daar blijft het niet bij. Volgens bronnen van 1908.nl heeft Feyenoord nog twee specifieke posities op het oog: een 'spelmakende middenvelder' en een rechtsbuiten.

De technische staf van Feyenoord is vastberaden om de juiste spelers aan te trekken die het team naar een hoger niveau kunnen tillen. Met het oog op de toekomst en de ambities van de club, is het cruciaal om de selectie op alle fronten te versterken. De 'spelmakende middenvelder' die Feyenoord op het oog heeft, moet het spel kunnen verdelen en creativiteit toevoegen aan het middenveld.

Daarnaast is een kwalitatieve rechtsbuiten ook een prioriteit voor Feyenoord. Een speler op die positie kan voor meer dreiging zorgen vanaf de flanken en de aanval van de club versterken. Met deze gerichte versterkingen hoopt Feyenoord klaar te zijn voor een succesvolle campagne in zowel de nationale competitie als in Europa. De supporters kijken reikhalzend uit naar de nieuwe aanwinsten en de impact die zij kunnen hebben op het spel van de club.