×
Home Nieuws Livescore

PSV sluit razendsnel deal met Nagalo, salaris geen issue

PSV sluit razendsnel deal met Nagalo, salaris geen issue
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 08:16 uur

PSV heeft naar verluidt een razendsnel akkoord bereikt met de Burkinese spits Adamo Nagalo. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de onderhandelingen tussen de club en de speler binnen een minuut werden afgerond. Een 'dealmaker' heeft de optie om Nagalo aan te kopen voorgelegd aan PSV, waarbij het salaris van de aanvaller geen enkel struikelblok vormt.

De 23-jarige Nagalo, die momenteel speelt voor een club in Burkina Faso, lijkt dus op weg naar Eindhoven om zich aan te sluiten bij de selectie van trainer Roger Schmidt. Met zijn snelheid en doelgerichtheid kan Nagalo een waardevolle toevoeging zijn voor PSV, dat op zoek is naar versterking in de aanvalslinie.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de officiële bevestiging van de transfer en naar wat Nagalo kan toevoegen aan het team. De Burkinese spits staat te popelen om zijn kwaliteiten te tonen in de Eredivisie en zijn stempel te drukken op het succes van de club. Met het akkoord dat in een oogwenk tot stand kwam, lijkt de weg vrij voor Nagalo om zijn droomtransfer naar PSV te verwezenlijken.