×
Home Nieuws Livescore

Derksen en Van der Gijp kritisch: PSV haalt 'blinde kip' Karsdorp binnen

Derksen en Van der Gijp kritisch: PSV haalt 'blinde kip' Karsdorp binnen
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 30 augustus 2024 07:40 uur

In een recente uitzending van het populaire televisieprogramma Vandaag Inside hebben voetbalanalisten Johan Derksen en René van der Gijp hun ongezouten mening gegeven over de transferactiviteiten van PSV. De heren zijn het er unaniem over eens dat de keuze van de Eindhovenaren om Rick Karsdorp aan te trekken een slechte zet is.

Derksen en Van der Gijp zijn van mening dat PSV met de komst van Karsdorp niet sterker zal worden. Derksen ging zelfs zo ver om de voormalig Feyenoorder te bestempelen als een 'blinde kip'. Deze harde kwalificatie laat zien dat de heren geen spaan heel laten van de kwaliteiten van de verdediger en twijfels hebben over zijn toegevoegde waarde voor de club uit Eindhoven.

De kritiek van Derksen en Van der Gijp zal ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de voetbalwereld. PSV-fans zullen zich afvragen of de club inderdaad een verkeerde keuze heeft gemaakt door Karsdorp aan te trekken. Het is nu aan de speler zelf om te bewijzen dat hij wel degelijk van waarde kan zijn voor zijn nieuwe club en om de twijfels van de analisten weg te nemen.